dinsdag 25 juni 2019

Schoolreis
Boudewijn-Seapark

Op maandag 24 juni gingen het vierde leerjaar (juf Emily) en het vijfde leerjaar (juf Jessie) op schoolreis naar Boudewijn-Seapark. Bedankt aan juf Maya om mee te gaan als extra begeleider. We startten de dag te voet richting het station van Oostende. Na de treinrit nogmaals een stukje te voet richting het park.

Doordat het zo warm was hielden we eerst een toiletbezoek. Daarna een koek of een stuk fruit. 


Na de verdiende rust hadden we een educatief pakket geboekt. Dat wil zeggen dat we uitleg kregen over de zoogdieren waarbij we die beter leerden kennen. Ze gaven ook uitleg over hoe ze trucs aanleren en toonden enkele dingen voor. Zeer leerrijk en leuk!


Ook bij de dolfijnen kregen we uitleg en konden we meegenieten van een kleine 'privé'-show.


Als afsluiter van dit educatief pakket konden we op de foto met de dolfijnen.Na deze leerrijke voormiddag was het dringend nodig om af te koelen. Waterpret verzekerd!

Na de afkoeling onze lunch genuttigd. Nadien nog op enkele attracties uitgewaaid. Uiteindelijk nog een dolfijnenshow bekeken. Na de dolfijnenshow nog een laatste attractie en dan een verfrissend ijsje! 

Na dit heerlijk ijsje terug richting school...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maatregelen tijdens coronavirus Aan alle leerlingen en ouders: Doordat alle lessen opgeschort zijn blijft het toch belangrijk om leerst...