vrijdag 7 juni 2019

Vlissingen

Op donderdag 6 juni heeft het 5de leerjaar kunnen genieten van een leuke maar tevens ook zeer leerzame dag in Vlissingen. 's Morgens vertrokken we richting Breskens waar we de overzetboot namen om in Vlissingen enkele activiteiten te volgen. Een eerste groepsfoto in Breskens. 


Aangekomen in Vlissingen hebben wij eerst een flink eind gewandeld. Een rustpauze houden dus! 
Na de korte rustpauze stapten we door richting het reptielenmuseum. Met een grote indruk konden ze zelf foto's nemen en de reptielen aandachtig bestuderen. Leuk dat er enkele weetjes verspreid waren.


Van al dat leren en kijken hadden we honger gekregen. Een lekkere spaghetti en een drankje naar keuze werd ons aangeboden. Smullen maar!De middagpauze en rust was voorbij toen we onze volgende activiteit uitvoerden. In kleine groepjes werden de jongens verdeeld om mee te varen. Er waren loodsen aanwezig op de boot.Een laatste activiteit stond op ons programma. Het arsenaal bezoeken. We konden roggen en enkele andere vissoorten zelf aanraken!  Mega-cool!

Na het bezoek in het arsenaal kregen we een lekker vieruurtje. Elk twee broodjes en een blikje cola konden we nu wel gebruiken na zo'n vermoeiende dag.


Na het vieruurtje keerden we terug richting de overzetboot om daarna terug te keren naar school. Een laatste groepsfoto werd in school genomen. Speciale dank aan de heren Bart en Wim om ons te begeleiden en alles te voorzien!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maatregelen tijdens coronavirus Aan alle leerlingen en ouders: Doordat alle lessen opgeschort zijn blijft het toch belangrijk om leerst...